لیست وکلای مشهد

وکیل برای تخلیه ملک در مشهد

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری با وکیل نیاز دارید بر روی "مشاوره حقوقی" کلیک نمایید.

مشاوره حقوقی

وکیل تخلیه ملک در مشهد می‌تواند در تخلیه فوری ملک شما موثر باشد. در مجموعه مشاوره با وکیل در کنار شما بهترین وکیل پایه یک دادگستری مشهد قرار دارد تا بتوانید وکیل خوب برای حکم تخلیه مغازه یا خانه خود داشته باشید. برای دستور تخلیه فوری شما نیاز به وکیل ملکی یا متخصص در زمینه ملک و املاک دارید. که به راحتی می‌توانید با تماس با مجموعه ما مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی حضوری در مشهد با بهترین وکیل مشهد داشته باشید. در ادامه به سوالات و قوانین مربوط به تخلیه ملک خواهیم پرداخت.

قوانین مربوط به تخلیه ملک

قانون در ‌ماده ۱۴ روابط موجر و مستاجر گفته است، در موارد زیر موجر می‌تواند حسب مورد صدور حکم فسخ اجاره یا تخلیه را از دادگاه درخواست کند دادگاه ضمن حکم فسخ اجاره ‌دستور تخلیه مورد اجاره را صادر می‌نماید و این حکم علیه مستاجر یا متصرف اجرا و محل تخلیه خواهد شد:

۱- در موردی که مستاجر مسکن بدون داشتن حق انتقال به غیر در اجاره‌نامه و یا در موردی که اجاره‌نامه‌‌ای در بین نباشد مورد اجاره را کلاً یا جزئاً ‌به هر صورتی که باشد به غیر واگذار نموده یا عملاً از طریق وکالت یا نمایندگی و غیره در اختیار و استفاده دیگری جز اشخاص تحت‌الکفاله قانونی خود ‌قرار داده باشد.

۲- در موردی که عین مستاجره به منظور کسب یا پیشه و یا تجارت خود مستاجر اجاره داده شده و مستاجر آن را به عناوینی از قبیل وکالت یا ‌نمایندگی و غیره عملاً به غیر واگذار کند بدون اینکه طبق ماده ۱۹ این قانون با مستاجر لاحق اجاره‌نامه تنظیم شده باشد.

۳- در صورتی که در اجاره‌نامه محل سکنی حق فسخ اجاره هنگام انتقال قطعی شرط شده باشد مشروط به اینکه خریدار بخواهد شخصاً در‌مورد اجاره سکونت نماید و یا آن را برای سکونت اولاد یا پدر یا مادر یا همسر خود تخصیص دهد. در این صورت اگر خریدار تا سه ماه از تاریخ انتقال‌ ملک برای تخلیه مراجعه ننماید درخواست تخلیه به این علت تا انقضای مدت اجاره پذیرفته نمی‌شود.

۴- در صورتی که مورد اجاره محل سکنی بوده و مالک پس از انقضی مدت اجاره احتیاج به مورد اجاره برای سکونت خود یا اشخاص مذکور در‌بند فوق داشته باشد.

۵- هر‌گاه مورد اجاره محل سکنی در معرض خرابی بوده و قابل تعمیر نباشد.

۶- در صورتی که از مورد اجاره محل سکنی بر خلاف منظوری که در اجاره‌نامه قید شده استفاده گردد.

۷- در مورد محل کسب و پیشه و تجارت هر‌گاه مورد اجاره برای شغل معینی اجاره داده شده و مستاجر بدون رضای موجر شغل خود را تغییر‌دهد مگر اینکه شغل جدید عرفاً مشابه شغل سابق باشد.

۸- در صورتی که مستاجر در مورد اجاره تعدی یا تفریط کرده باشد.

۹- در صورتی که مستاجر در مهلت مقرر در ماده ۶ این قانون از پرداخت مال‌الاجاره یا اجرت‌المثل خودداری نموده و با ابلاغ اخطار دفترخانه ‌تنظیم‌کننده سند اجاره یا اظهارنامه (‌در موردی که اجاره‌نامه عادی بوده یا اجاره‌نامه‌‌ای در بین نباشد) ظرف ده روز قسط یا اقساط عقب افتاده را نپردازد. ‌در این مورد اگر اجاره‌نامه رسمی‌باشد موجر می‌تواند از دفترخانه یا اجری ثبت صدور اجرائیه بر تخلیه و وصول اجاره بها را درخواست نماید. ‌

هر‌گاه پس از صدور اجرائیه مستاجر اجاره‌بهای عقب افتاده را تودیع کند اجرای ثبت تخلیه را متوقف می‌کند ولی موجر می‌تواند به استناد تخلف‌ مستاجر از پرداخت اجاره بها از دادگاه درخواست تخلیه عین مستاجر را بنماید. ‌هر‌گاه اجاره‌نامه عادی بوده یا سند اجاره تنظیم نشده باشد موجر می‌تواند برای تخلیه عین مستاجره و وصول اجاره بها به دادگاه مراجعه کند. ‌

در موارد فوق هر‌گاه مستاجر قبل از صدور حکم دادگاه اضافه بر اجاره‌بهای معوقه صدی بیست آن را به نفع موجر در صندوق دادگستری تودیع نماید‌حکم به تخلیه صادر نمی‌شود و مستاجر به پرداخت خسارت دادرسی محکوم و مبلغ تودیع شده نیز به موجر پرداخت می‌گردد، ولی هر مستاجر فقط ‌یک بار می‌تواند از این ارفاق استفاده کند، حکم دادگاه در موارد مذکور در این بند قطعی است.

‌تبصره ۱- در صورتی که مستاجر دو بار ظرف یک سال در اثر اخطار یا اظهارنامه مذکور در بند ۹ این ماده اقدام به پرداخت اجاره بها کرده باشد و‌برای بار سوم اجاره بها را در موعد مقرر به موجر نپردازد و یا در صندوق ثبت تودیع ننماید موجر می‌تواند با تقدیم دادخواست مستقیماً از دادگاه ‌درخواست تخلیه عین مستاجر را نماید. حکم دادگاه در این مورد قطعی است.

‌تبصره ۲- در صورتی که مورد اجاره به منظوری غیر از کسب یا پیشه یا تجارت اجاره داده شود از هر حیث تابع مقررات مربوط به اجاره محل‌سکنی خواهد بود.

‌تبصره ۳- در مورد بند شش این ماده اگر مستاجر مرکز فساد که قانوناً دائر کردن آن ممنوع است در مورد اجاره دایر نماید دادستان علاوه بر انجام ‌وظیف قانونی خود به محض صدور کیفرخواست به درخواست موجر مورد اجاره را در اختیار موجر قرار می‌دهد.

‌تبصره ۴- در صورتی که مستاجر محل سکنی در شهر محل سکونت خود مالک یک واحد مسکونی باشد موجر حق دارد پس از انقضای مدت‌اجاره تقاضی تخلیه مورد اجاره را بنماید. ‌

حکم تخلیه فوری مستاجر

+ سوال: بنده خانه‌ای را دو ماه پیش به مستاجر اجاره دادم. و قرار بود ۱۸ میلیون پول پیش بگیرم. ولی کلا ۱۴ میلیون داده و اجاره یک ماه رو پرداخت کرده. اجاره ماه دوم مانده (کرایه ماه اولم با کلی تماس و وعده وعید داده) و الباقی پول پیش مانده و تلفنی که از ایشان داشتم خاموشه و چون خونه تحویل ایشون هست و الان یک ماه اونجایی که اجاره دادم دست ایشونه نیومده و ظاهرا خالیه. هیچ شماره‌ای از ایشون ندارم. چیکار باید کنم؟ نمیتونم حکم تخلیه فوری مستاجر بگیرم؟

– پاسخ: در صورتی که مستاجر در مهلت مقرر از پرداخت مال الاجاره خودداری کند، در موردی که اجاره نامه عادی است، با ارسال اظهارنامه، مکلف است ظرف ۱۰ روز قسط یا اقساط عقب افتاده را بپردازد. در غیر اینصورت از طریق دادگاه درخواست وصول اجاره بها و تخلیه را بنمایید. اگر بیش از سه ماه از عدم پرداخت اجاره بها بگذرد دادگاه حکم تخلیه را صادر خواهد نمود. مبالغ اجاره بهای عقب افتاده با ودیعه‌ای که نزد شما هست تهاتر می‌شود. (بهتر است در موارد تخلیه ملک با وکیل پایه یک دادگستری مشهد مشاوره حقوقی تلفنی داشته باشید)

حکم تخلیه مستاجر بدون قرارداد

+ سوال: من ملک تجاری دارم به مدت سه سال به یک شخص اجاره داده‌ام (هرسال برای سال بعد تمدید کردیم) الان برای سال چهارم که برای تمدید توافق کردیم مبحث سرقفلی ذهنمو مشغول کرده سوالم اینه که آیا سال بعد در صورتی که تصمیم بر تخلیه بگیرم مستاجر می‌تواند ادعایی مبنی بر عدم تخلیه یا تخلیه درصورت دریافت هزینه یا ادعاهای دیگری داشته باشد؟

– پاسخ: اگر صرف قرارداد اجاره بدون پول سرقفلی باشد بمحض اتمام مهلت اجاره می‌توانید بدون پرداخت حق سرقفلی و سایر هزینه‌ها مغازه را پس از تسویه اجاره بها تخلیه نماید. (برای این مورد نیز می توانید با بهترین وکیل خانم مشهد مشاوره حقوقی داشته باشید)

فسخ قرارداد اجاره

+ سوال: بنده به دلیل مشکلات موجود در مورد رهنی بعد از هفت ماه درخواست تخلیه مورد رهن و اجاره را داشتم و مراتب را یک ماه قبل به موجر اطلاع دادم ولی موجر از پرداخت رهن امتناع می‌کند؟

– پاسخ: چنانچه شما حق فسخ قرارداد را دارید یک اظهارنامه رسمی برای مالک بفرستید و در اظهارنامه مذکور مستندا به همان بندی که به شما اختیار فسخ قرارداد اجاره را داده است فسخ قرارداد را اعلام نمایید همچنین اعلام نمایید ظرف یک ماه پس از ابلاغ اظهارنامه مالک، ودیعه شما را مسترد کند و در صورتی که مالک از این امر امتناع نماید شما خسارت تاخیر تادیه مبلغ ودیعه را از ایشان دریافت خواهید نمود.

پس از ارسال اظهارنامه چنانچه مالک اقدامی جهت استرداد ننمود در سر رسید یک ماه از تاریخ ابلاغ اظهارنامه ملک را تخلییه کنید و در شورای حل اختلاف محل ملک دادخواست تامین دلیل بدهید تا احد از کارمندان شورای حل اختلاف به محل ملک مراجعه نموده و تخلیه بودن ملک را تایید نماید. سپس باید دعوی استرداد ودیعه به انضمام خسارت تاخیر تادیه علیه مالک بدهید.

وکیل برای تخلیه ملک در مشهد

وکیل خوب برای حکم تخلیه در مشهد باید وکیل پایه یک دادگستری باشد تا بتواند مشاوره حقوقی تخلیه فوری مستاجر با دستور تخلیه فوری را برای شما انجام دهد. بهترین وکیل مشهد در مجموعه مشاوره با وکیل با پایین‌ترین هزینه وکیل برای تخلیه ملک می‌تواند  تخلیه فوری فوری را برای شما انجام دهد. در مجموعه ما می‌تواند مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی حضوری در مشهد داشته و با شماره وکیل مشهد در ارتباط باشید.

منبع
مشاوره با وکیل

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری با وکیل نیاز دارید بر روی "مشاوره حقوقی" کلیک نمایید.

مشاوره حقوقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا