لیست وکلای مشهد

وکیل شهرداری مشهد

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری با وکیل نیاز دارید بر روی "مشاوره حقوقی" کلیک نمایید.

مشاوره حقوقی

وکیل شهرداری مشهد متخصص در دعاوی شهرداری اعم از کمیسیون ماده 100 شهرداری، شکایت از شهرداری، مسائل حقوقی و قوانین مربوط به شهرداری و … می‌باشد. وکیل دعاوی شهرداری مشهد در مجموعه مشاوره با وکیل به صورت تلفنی می‌تواند با شما مشاوره حقوقی داشته باشد. وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری مشهد باید دارای تخصص و تجربه کافی در این زمینه باشد تا بتواند به خوبی شما را راهنمایی کند. در ادامه به سوالات حقوقی مرتبط با شهرداری پاسخ خواهیم داد.

وکیل شهرداری مشهد

+ سوال: بنده مالک یک قطعه زمین تفکیکی توسط بنیاد شهدا در محدوده شهر مشهد با سند شش دانگ تک برگی می‌باشم که در قسمت توضیحات این سند نوشته شده که شش دانگ جای خانه با پلاک ثبتی و غیره، یعنی تو سند صراحتا قید شده که این زمین ششدانگ جای خانه می‌باشد.

حال که برای اخذ پروانه ساختمانی به شهرداری‌ مراجعه کردم شهرداری مبلغی رو بعنوان هزینه کاربری طلب می‌کنه و بدون اخذ این مبلغ یعنی درصدی از ارزش ملک هیچ جوازی صادر نمی‌کنه. سوال من اینکه آیا شهرداری با وجود این سند باز هم مجاز به اخذ کاربری می‌باشد یا نه؟

– پاسخ: به احتمال زیاد در سند ماخوذه شما، کاربری مسکونی قید نشده است و مبلغی را برای تغییر کاربری شهرداری اخذ می‌نماید لذا بهتر است سند و مدارک شما رویت گردد توسط وکیل ملکی. ‌سندی که بنیادداده قید شده برای ساخت مسکن ولی مشخص نبوده که زمین قبلا چه کاربری داشته و با توجه به توضیحات شما حق با شهرداری می‌باشد.

وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری مشهد

+ سوال: در شهرداری یکی از کارمندان به من گفت طبقه مازاد را خلاف بساز و بعد، از کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری رای جریمه نقدی بگیر و بعد شهرداری بهت پروانه می‌دهد! قبل از ساخت طبقه مازاد بر مفاد پروانه نمی‌توان از طریق کمیسیون ماده 100 شهرداری جریمه نقدی پرداخت کرد و مجوز گرفت؟ قبل از تخلف می‌توان از کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری تقاضای رای جریمه نقدی کرد؟

– پاسخ: بله رویه شهرداری به این منوال است. و برای پیشبرد اهداف خود می‌توانید از وکیل شهرداری در مشهد بهره‌مند شوید. برای مشاوره حقوقی از شماره وکیل مشهد داخل این صفحه امکان پذیر است.

وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری مشهد

+ ماده 100 شهرداری

مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده شهر یا حریم آن باید قبل از هر اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی و شروع ساختمان از شهرداری ‌پروانه اخذ نمایند. شهرداری میتواند از عملیات ساختمانی ساختمانهای بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه به وسیله مامورین خود اعم از آنکه ساختمان در زمین‌ محصور یا غیر محصور واقع باشد جلوگیری نماید.

وکیل دعاوی شهرداری

+ سوال: آیا اگر شریکی از طریق دادگاه در خواست افراز کنه آیا دادگاه می‌تونه بدون کسر از متراژ ملک به عنوان ماده ۱۰۱ شهرداری دستور افراز ملک را بده؟ آیا دادگاه می‌تونه بدون رضایت سایر شرکا از متراژ ملک به عنوان ماده ۱۰۱ شهرداری جهت افراز کسر کنه و دستور افراز بده؟

اگر شرکا نخواهند افراز صورت بگیره در واقع چیزی از سهم متراز ملک کسر نشه دادگاه می‌تونه به زور قانون افراز را انجام بده و قسمتی از ملک را کسر کنه؟ آیا دادگاه می‌تونه بدون کسر از متراژ ملک به عنوان ماده ۱۰۱ شهرداری دستور افراز ملک را بده؟

– پاسخ: ملک اگر دارای سند رسمی باشد، اداره ثبت و اگر سند رسمی نداشته باشد دادگاه، قابلیت افراز بودن یا نبودن ملک را به کارشناس ارجاع می‌دهد. که اگر قابل افراز تشخیص داده شود حکم به افراز در غیر این صورت مزایده صادر می‌شود.

کارشناسان هم برای تشخیص این امر اقدام به استعلام از شهرداری منطقه می‌نمایند. اگر شهرداری در استعلام ملک را با رعایت ماده ۱۰۱ قانون شهرداری‌، قابل افراز بداند، حکم به افراز صادر می‌شود. در صورتیکه قابل افراز نباشد دستور فروش از طریق مزایده صادر خواهد شد. علاوه بر وکیل شهرداری مشهد که متخصص در کمیسیون های شهرداری می باشد از وکیل خانم پایه یک دادگستری نیز می توانید مشاوره حقوقی تلفنی بگیرید.

وکیل برای شکایت از شهرداری

+ سوال: مستاجر بنده بدون اطلاع من خانه را به شخص دیگری اجاره داده زمان گرفتن منزل دیدم درختان منزل خشک و ساختمان پر از خسارت با تامین دلیل توسط کارشناس مبلغ ۳۰ میلیون خسارت بابت درخت و ساختمان توسط کارشناسان مربوطه و نیز فضای سبز شهرداری هم با اعلام بنده ۵۰ میلیون جریمه بریده است.

در صورتی که شخص اول میگه زمان من این اتفاق نیفتاده و شخص دوم خسارت وارد کرده و من نیز از شخص دوم هیچگونه اطلاعی ندارم چون معامله بین شخص مستاجر اول و دوم بوده و مورد اجاره من به نفر اول بوده و نه نامی و نه آدرسی هم از نفر دوم به من نمی‌دهند. زیر بار خسارت مخصوصا خسارت شهرداری نمی‌روند چه باید کرد؟

– پاسخ: چون قرارداد اجاره فی مابین شما و مستاجر اولی بوده لذا صرفا حق اقامه دعوی و مطالبه خسارت بطرفیت ایشان را دارید نه شخص مستاجر دوم. در صورت اقامه دعوی و محکومیت وی، دادگاه ایشان را ملزم به پرداخت هزینه و خسارات خواهد نمود. در این خصوص که آیا مستاجر میتوانسته مورد اجاره را به دیگری واگذار کند یا نه باید به متن قراردادتون با مستاجر اول مراجعه کنین که آیا این حق را به مستاجر اول دادین یا نه؟ البته بهتر است در موارد شکایت شهرداری از وکیل شهرداری مشهد استفاده کنید و بهترین وکیل مشهد را کنار خود داشته باشید.

وکیل تخصصی شهرداری

+ سوال: یک خانه کلنگی (دو طبقه حیاط دار) خریده‌ایم. این خانه از سمت شرق با یک مجتمع قدیمی سه طبقه همسایه است. از سمت غرب به یک کوچه بن بست کوچک می‌رسد که این خانه و یک خانه کلنگی دیگر (دو طبقه حیاط دار) دو طرف کوچه‌اند. دو خانه کلنگی دیگر(دو طبقه حیاط دار) پشت قواره این دو خانه محسوب می‌شوند. فقط همین چهار خانه به ان بن بست کوچک دسترسی دارند.

املاک می‌گفت می‌توانید تجمیع کنید با خانه‌های کلنگی آن کوچه بن بست کوچک و مجتمع بسازید! شهرداری هم اگر همه خانه‌ها راضی به تجمیع باشند، ان کوچه را می‌دهد که بسازید! واقعا شهرداری اگر همه خانه‌ها راضی به تجمیع باشند، آن کوچه بن بست کوچک را می‌دهد بسازیم؟ آیا شهرداری کوچه بن بست بین خانه ها را میدهد بسازیم؟

– پاسخ: امکان تجمیع در ساخت و ساز است. و می‌توانید برای اخذ مجوز اقدام کنید. وکیل تخلیه ملک در مشهد نیز اینجا شاید به کار شما بیاید که می توانید در مجموعه مشاوره با وکیل از آن بهره‌مند شوید.

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری با وکیل نیاز دارید بر روی "مشاوره حقوقی" کلیک نمایید.

مشاوره حقوقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا